Maatschap van Duuren, van Zuylen & partners DZ Boeksalon
Primeur

Leiderschap, ontwikkeling en gastvrijheid zijn onze leidende thema’s en we zoeken daarin samen met anderen naar verdieping en verbinding.

De eerste DZ Boeksalon vindt plaats op 26 maart 2015 tijd: 14.00 tot 17.00 uur.
Gast auteur: Anneke Veenendaal
Boek: Verandering van Spijs
Plaats: Trichtsevoetpad 1 Geldermalsen (bij het station)
Deelname: in euro's gratis, uw inzet en aanwezigheid is onbetaalbaar.
Aantal deelnemers maximaal 10

aanmelden: klik hier

DZ Boeksalon?
Vanuit een ongebruikelijk thema of bijzonder perspectief, aan de hand van specifieke vragen of kenmerkende beelden en altijd in een plezierige
en inspirerende omgeving gaan we met elkaar een paar keer per jaar in gesprek.
In de winter scharen we ons in klein gezelschap om de houtkachel in ons kantoor, in de zomer zitten we in onze kantoortuin aan het water of in de schaduw tussen de fruitbomen.  Maar ook de huiskamer kan hiervoor worden ingezet.
En natuurlijk sluiten we deze bijzondere middagen af met een drankje en een hapje en tijd om te netwerken en na te praten.
Verandering van Spijs
De auteur Anneke Veenendaal gaat op 26 maart graag met ons in gesprek  over Verandering van Spijs, succesrecepten voor organisaties in beweging.
Zou het niet fantastisch zijn als je meer energie en ideeën in je organisatie kunt brengen door het bieden van ruimte voor de creativiteit? En als dan ook nog eens blijkt dat creativiteit loont? lees meer
Aanmelden
We verwachten van u geen financiële bijdrage, wel een inhoudelijke. U leest het boek vooraf en indien u dat wenst wil Anneke Veenendaal deze met liefde voorzien van een persoonlijke boodschap.
Belangstelling? De eerste 10 aanmelders kunnen deelnemen, de anderen op een wachtlijst of wellicht voor een volgende keer? Graag aanmelden voor 20 februari 2015  info@dzmaatschap.nl

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!
Charlotte,  Marianne
& Anneke Veenendaal
RSS Twitter Blogspot Linkedin
Trichtsevoetpad 1 4191 LA Geldermalsen
Telefoon: 0345 - 549018
Afmelden nieuwsbrief