Maatschap van Duuren, van Zuylen & partners DZ Boeksalon
we hebben de smaak te pakken
Een fantastisch recept!
- Nodig mensen uit met verschillende ervaring en kennis op een inspirerende locatie
- bespreek een verrassend boek samen met de auteur
- zorg voor voldoende verleiding en verrassing

dat wordt dan een middag met onverwachte en verrassende perspectieven. Waar mensen met interesse luisteren en andere elementen in het boek ontdekken dat ze zelf op eerste gezicht zagen. Waar het boek centraal staat, maar de ontmoeting met onbekenden leidt tot herkenning en basis is voor nieuwe boeiende contacten.

Nog steeds nagenietend van de mooie reacties op de eerste Boeksalon (foto impressie) organiseren we met veel plezier  een tweede; net nog voor de zomervakantie.
Simon Sinek 'begin bij het waarom'
Het boek dat we dit keer bespreken is ‘Begin bij het Waarom’ van Simon Sinek.  Uiteraard kan Simon er niet bij zijn en wij zullen dan ook zelf de aanzet geven tot een mooi, inhoudelijk gesprek.
We gaan ervan uit dat het goed weer is zodat we in onze kantoortuin kunnen verblijven. De kersen zijn dan helaas verdwenen en de pruimen laten nog op zich wachten, maar reken op Betuwse heerlijkheden. Natuurlijk sluiten we deze bijzondere middag af met een drankje en een hapje en tijd om te netwerken en na te praten.
uw bijdrage
We verwachten van u geen financiële bijdrage, wel een inhoudelijke. U leest het boek vooraf en kijkt naar een van de vele filmpjes over de Gouden Cirkel.
TED Talk.

Belangstelling?
De eerste 10 aanmelders kunnen deelnemen, de anderen wellicht een volgende keer? Graag aanmelden voor 21 juni 2015  info@dzmaatschap.nl
Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Charlotte en Marianne
datum, plaats en tijdstip
Datum 2 juli, tijd 14.00 tot 17.00 uur.
Locatie: kantoortuin maatschap te Geldermalsen, de routebeschrijving zenden we direct na aanmelding toe.
RSS Twitter Blogspot Linkedin
Trichtsevoetpad 1 4191 LA Geldermalsen
Telefoon: 0345 - 549018
Afmelden nieuwsbrief