Maatschap van duuren, van Zuylen & partners voor verandering
DZ BOEKSALON 1 met gast auteur Anneke Veenendaal

DZ BOEKSALON 1 met gast auteur Anneke Veenendaal

Zou het niet fantastisch zijn als je meer energie en ideeën in je organisatie kunt brengen door het bieden van ruimte voor de creativiteit? En als dan ook nog eens blijkt dat creativiteit loont? Forrester onderzoek uit 2014 toont aan dat 58 procent van creatieve organisaties een omzetstijging van 10 procent en een substantieel groter marktdeel realiseerde in 2013 ten opzichte van het jaar ervoor. Van minder creatieve organisaties realiseerde slechts 20 procent eenzelfde succes.

Ik wil mensen in organisaties via verschillende voorbeelden, achtergronden en werkvormen inspiratie bieden om met elkaar veranderingen vorm te geven en duurzaam te maken. Daarom bracht ik dit samen in Verandering van Spijs. In dit managementkookboek proef je hoe sterrenteams elke dag beter worden als ze opereren in een creatief klimaat waar ze worden uitgenodigd nieuwe dingen uit te proberen. Omdat ik geloof in de kracht van de analogie is het boek opgebouwd als een kookboek met menugangen. In verschillende gangen leer je hoe je de creativiteit en vaardigheden van je teamleden benut tijdens een project of verandering.

Geen zware theoretische kost, maar een smakelijke mix van theorie, praktijkervaringen en werkvormen. Dit prachtig vormgegeven boek biedt recepten voor organisaties die er met kop en schouders bovenuit willen steken, kost 37,50 en is te bestellen via www.veranderingvanspijs.com. Daar heb je de keuze het te bestellen via de uitgever, Bol.com of Managementboek.

De insteek van het boek is dat iedere manager er datgene uit kan halen wat hij nodig heeft om de verandering in zijn organisatie te realiseren. Ik vertel jullie op 26 maart mijn intenties, bespreek graag met jullie of en wat het jullie heeft gebracht en kijk er naar uit inzichten vanuit de praktijk uit te wisselen.

Anneke VeenendaalTerug naar overzicht

Opleidingen, cursussen en congressen

Nieuw! Opleiden op de werkvloer
Onze opleiding ‘Leidinggeven aan het primaire proces’ blijkt... Lees verder
Klantbenadering, dat kan ook anders!
Tijdens deze workshop heeft Marianne, samen met de deelnemers, effectievere... Lees verder

Nieuwsarchief

Oudere berichten zijn door ons gearchiveerd. Wilt u deze bekijken bekijk dan ons nieuwsarchief.

bezoek het nieuwsarchief
 


Neem contact op


Laatste tweets Follow us on Twitter
Neem contact op Trichtsevoetpad 1
4191 LA Geldermalsen
Telefoon Marianne: 06-22495894
Telefoon Charlotte: 06-53704788

sitemap