Maatschap van duuren, van Zuylen & partners voor verandering

Interim-management

Tijdelijk management in verschillende situaties. Of het nu een overbruggingsperiode is met specifieke opdrachten, crisis of een tijdelijke directievoering; de maatschap heeft hierop een passend antwoord.
 
Wij werken individueel binnen een interim-opdracht. Ook kan, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, de expertise van de andere maat of één van de partners worden ingezet. Deze manier van werken is gebleken bijzonder effectief en efficiënt te zijn. Door de gedegen wijze van werken, jarenlange samenwerking en werkverdeling voorkomen we dubbeling en benutten we de meerwaarde en specialiteiten van de maatschap. Belangrijke voorwaarde voor het vervullen van een interim-managementopdracht is een zorgvuldige analyse van de situatie vooraf of tijdens het begin van de interim-periode. Hierop stellen we de doelen, stemmen deze af met onze opdrachtgever en plannen we de werkzaamheden zorgvuldig.
 
Belangrijke waarden zijn respect voor de historie van de organisatie, zorg en aandacht voor de mogelijkheden van mensen, besliskracht, kennisoverdracht in plaats van symptoombestrijding en zo snel mogelijk ons zelf misbaar makenNeem contact op


Laatste tweets Follow us on Twitter
Neem contact op Trichtsevoetpad 1
4191 LA Geldermalsen
Telefoon Marianne: 06-22495894
Telefoon Charlotte: 06-53704788

sitemap