Maatschap van duuren, van Zuylen & partners voor verandering

Opleiding leidinggeven aan het primair proces

De opzet van de opleiding hebben we globaal beschreven en kunt u downloaden bij ‘downloads’. Belangrijke thema’s zijn: leiderschap & management, situationeel leiderschap, interveniëren, groepsdynamica, leren en ontwikkelen. 
 
Maar elke opleiding is anders, omdat vragen van opdrachtgevers verschillen. We passen de opleiding aan, aan de vraag en specifieke situatie van de opdrachtgever.
 
Bij het op maat maken van de opleiding gaan we, op verzoek van de organisatie, uit van de praktijk van alledag. We richten ons op de zaken die spelen op dat moment en sluiten met de opleiding daar direct op aan. Door die verbinding met de praktijk krijgt de theorie direct handen en voeten, maar nog mooier is dat de deelnemers werk verzetten dat ze toch hadden moeten doen. Zo is de opleiding minder een belasting, maar meer geïntegreerd in het dagelijks werk.
Heel belangrijke onderdelen van onze opleiding zijn coaching op de werkvloer en videobegeleiding.
 
Ons boek Verderbij (2012); de toegevoegde waarde van de leidinggevende aan het pedagogisch proces is tevens handboek bij onze opleiding.
Onze opleidingen en trainingen zijn gecertificeerd door CPION en opgenomen in het register van de CRKBO en derhalve vrijgesteld van BTW.
De opleiding staat geregistreerd op de site van Stichting BKK.

Terug naar vorige paginaNeem contact op


Laatste tweets Follow us on Twitter
Neem contact op Trichtsevoetpad 1
4191 LA Geldermalsen
Telefoon Marianne: 06-22495894
Telefoon Charlotte: 06-53704788

sitemap