Maatschap van duuren, van Zuylen & partners voor verandering

Leren en ontwikkelen; de lerende organisatie

Veranderen gaat in onze visie gepaard met leren. Andere handelingen, ander gedrag, mogelijk zelfs wel met andere waarden en principes leren omgaan. Dat vraagt om nieuwe inzichten en dingen anders leren doen. Iedere verandering, of het nu groot of klein is, vraagt om ander gedrag van de medewerkers, van alle mensen die binnen de organisatie werkzaam zijn. Veranderen van gedrag is zeker niet makkelijk: een bekend getal is dat 70% van de ingezette veranderingen stuk loopt.
 
Zonde van alle energie en verspilde middelen, maar vooral bijzonder spijtig voor het beschadigde vertrouwen van de medewerkers.
Wij helpen organisaties die hun lerend vermogen willen vergroten en hoewel we ons richten op de gewenste verandering legt onze werkwijze tevens de basis voor het patroon van een lerende organisatie.
 
De leercirkel van David A. Kolb is hierbij een handzaam instrument.
Wilt u meer weten van onze manier van werken op het terrein van veranderen? Wij vertellen u er graag over. Bij de onderdelen ‘opdrachten’ en ‘downloads’ vindt u meer informatie die blijk geeft van onze werkwijze.

Terug naar vorige paginaNeem contact op


Laatste tweets Follow us on Twitter
Neem contact op Trichtsevoetpad 1
4191 LA Geldermalsen
Telefoon Marianne: 06-22495894
Telefoon Charlotte: 06-53704788

sitemap